top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHarmonie Beesel

Concours 2018 (8)


Hoi allemaal,


Nog maar minder dan een week en dan is het zover! Het concours komt nu toch echt heel dichtbij… spannend!


Afgelopen zondag hebben we om te oefenen in een concert gehad in de kerk in Beesel. Doordat we dit samen geregeld hebben met de harmonie van Reuver en in het kader van de Kunstmarkt hebben geplaatst, was er veel publiek op af gekomen. De kerk zat zondag echt overvol! Achteraf hebben we gelukkig veel positieve reacties gekregen over ons optreden. Vooral “Jericho” bleek in de smaak te vallen, maar door “Masquerade” sluiten we in ieder geval zeker af met een knaller!


Deze week zijn de laatste repetities en dan mogen we as. zondag met de hele harmonie de bus in, op naar de Oranjerie. Natuurlijk hopen we dat ook deze zaal vol zal zitten - met Beeselse supporters in het bijzonder, want hoe meer publiek, hoe beter natuurlijk! ;)

Toch, hoe leuk dit ook is (en geweest is), wij tweeën zullen wel blij zijn als we zondagavond met een voldaan gevoel terug naar Beesel kunnen gaan. Wij verheugen ons op dit moment namelijk enorm op de afterparty!


Groetjes, en tot zondag allemaal!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Concours 2018 (7)

Hoi allemaal, Het concours komt steeds dichterbij en de spanning stijgt. Nog maar twee weken en dan is het zover. De laatste repetities zijn in gang gezet. We hebben zelfs een repetitiedag gehouden me

Concours 2018 (6)

Hoi allemaal, Jullie hebben vorige week Laura’s verhaal gelezen en nu is Imme aan de beurt. Imme: Laat ik maar eens beginnen met hoe ontzettend veel ik van muziek maken hou. In groep 4 kreeg ik voor h

Comments


bottom of page