Zoeken
  • Harmonie Beesel

Concours 2018 (9 laatste blog)

Hoi allemaal,Het zit erop! Met een fantastische 83,92 punten als divisiewinnaar is het concours 2018 voor harmonie Sint Gertrudis afgelopen. En wát een resultaat! We mogen met z’n allen echt trots zijn op wat we bereikt hebben. Dat bleek overigens ook de unanieme mening van het publiek, want meteen na afloop vlogen de complimenten ons om de oren! Zeker van alle Beeselse supporters die waren komen luisteren, ontzettend bedankt daarvoor. Zonder jullie steun hadden we nooit zo goed gepresteerd! :)


Samen met deze supporters hebben we zondagavond dan ook een goed feestje gevierd, in Herberg de Bongerd. Er was volop eten en drinken, en iedereen kon nog even napraten over hoe ze het concours die middag ervaren hadden. Of ze tevreden waren met de uitvoering, of ze zenuwachtig waren of niet (wij in ieder geval wel!). Al met al een super gezellige avond! Waarschijnlijk waren wij, zonder te overdrijven, wel de enigen die zonder een druppel alcohol genuttigd te hebben naar huis zijn gegaan… Hieruit blijkt maar weer dat een harmonie veel en veel meer kan dan goede muziek maken!


Voor iedereen die nu baalt dat ze onze uitvoering gemist hebben - ondanks de vele herinneringen in de blogs ;) - de geluidsbestanden staan ook op de website van de harmonie. Het is echt de moeite waard om te horen!


Maar helaas: met het concours achter de rug, houden onze wekelijkse blogs ook op. Het was een genoegen om dit voor de harmonie te mogen doen, en wij hebben in ieder geval ontzettend genoten van het hele traject. Want zoals Har al een aantal keer tegen ons gezegd heeft: het ging niet om de cijfers die we zouden scoren, maar om de reis er naartoe. En die reis, daar is de hele harmonie gelukkig tevreden mee.


Een ervaring om nooit te vergeten!


Groetjes, en wie weet wel tot een volgende keer!

Imme en Laura

#concours2018harmoniebeesel

#harmoniebeeselblog


0 keer bekeken

© 2017 by HP & JS.